Project Description

With this particular project the concept was to remove an existing, very dated small kitchen and replace with a contemporary masterpiece.

The existing ground floor area was opened up considerably by way of a complex steel frame portal, also allowing access into the new living area within the extension.

The extension was built to accommodate a large living space with two sets of Bi folding doors which were housed within the corner of the ground floor. This was achieved by installing a steel post at the corner of the extension which then supported large steel beams above each door.

The first floor added two en-suite Bathrooms with walk in wardrobes. The main house also had an existing ground floor extension which was to be opened up to form a large, open plan ground floor. Our client had a clear and concise vision of how this property should look and perform, and Property Restyle achieved this with stunning results.